Autoschade Kalkhoven Utrecht
-
Foto's schade reparaties

Volkswagen Kever

Oldtimer opknapper restauratie

Volkswagen Kever

Dorpel schade

Wellicht de meest voorkomende schade

Dorpel schade

Mini Cooper S

De "S" staat hier voor stuk

Mini Cooper S

Volkswagen Multivan T5

Achter- en voorschade, complete makeover

Volkswagen Multivan T5

Toyota Yaris

Schade meegespoten bumper

Toyota Yaris

Over Kalkhoven Autoschade

Een familie bedrijf dat al sinds 1964 bestaat

Door de ervaring van vader Henny en de moderne frisse wind van zoon Boy, is dit bedrijf de perfecte combinatie om uw auto schade zo vakkundig, veilig en snel mogelijk te herstellen.

We hebben veel ervaring in het afhandelen van schade bij verzekeringsmaatschappijen en hebben al meerdere keren ervaren dat schade rijden niet veel geld hoeft te kosten. Daarnaast hebben wij regelmatig te maken met mensen die de schadereperaties zelf betalen.

Wij zijn in ons bedrijf altijd bezig met de laatste ontwikkelingen en hebben (we) dan ook alle benodigde apparatuur om uw auto vakkundig te herstellen.

Wij waren de eerste in Utrecht die uitdeuken zonder spuiten konden aanbieden. Veel milieuvriendelijker, veel sneller klaar, veel goedkoper, uw auto hoeft niet gespoten te worden en blijft daardoor origineler. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van deze techniek door er ook bij grotere schades deels gebruik van te maken. Op deze manier komt er zo min mogelijk plamuur op uw auto en blijft deze origineler.

website door GraphicMix